16 Şubat 2013 Cumartesi

"CHP kültüründe dedikodu yoktur"

"CHP kültüründe dedikodu yoktur"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti içinde yaşanan kavgalarla ilgili olarak artık eski parti kültürünü bırakma uyarısında bulundu.
CHP kültüründe dedikodu yoktur


Kemal Kılıçdaroğlu, “Bizim parti kültürümüzde dayanışma vardır. Bizim parti kültürümüzde halka adanmışlık vardır. Bu parti kültüründe dedikodu yoktur. Bu parti kültüründe bir diğerinin açığını aramak yoktur.” dedi.
 
Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Ankara Kongre Merkezi’ndeki 'Parti Okulu Eğitici Eğitimi Sertifika Dağıtım Programı'na katıldı. Programda konuşan Kılıçdaroğlu, son dönemde tartışılan parti içi çatışmalara değindi. Üstü kapalı olarak parti içindeki çok sesliliğe değinen Kılıçdaroğlu, eski parti kültürünü bir tarafa bırakacaklarını belirtti. 
 
Kılıçdaroğlu, “Bizim parti kültüründe dayanışma vardır. Bizim parti kültürümüzde halka adanmışlık vardır. Bizim parti kültürümüzde halk için çalışmak vardır. Bizim parti kültürümüzde kadın erkek eşitliği vardır. Bizim parti kültürümüzde şehitlere ve gazilere saygı duymak vardır. Bizim parti kültürümüzde dedikodu yoktur. Bizim parti kültürümüzde bir diğerinin açığını aramak yoktur.” diye konuştu. 
 
Kılıçdaroğlu, yeni bir ruha ihtiyaçlarının olduğuna dikkat çekerek, mazlumların yanında yer alacaklarını ve onların sesi olacaklarını söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder